דרישות כלליות- בשר

​​

עסקים בהם יש שימוש בבשר

הגדרות בפרק זה – 

בשר – בשר עופות, דגים ובקר או חלק ממנו, טרי, מקורר, קפוא, מבושל, מעושן, טחון או מעובד בדרך כל שהיא לרבות מוצרי בשר ומוצרים המכילים בשר.

  • בעל עסק ירכוש בשר מחוץ לתחומי העיר נתניה רק אם עבר בדיקות משנה בשרות הווטרינרי העירוני או בתחנה אחרת שאושרה על ידי משרד הבריאות לבצע בדיקות משנה עבור עיריית נתניה, וקיבל חותמת על תעודת המשלוח, שהבשר מותר לשיווק.
  • בעל העסק ישמור את תעודת המשלוח החתומה או העתק שלה, לביקורת, למשך 6 חודשים.
  • בעל עסק ירכוש בשר אך ורק מעסק בעל רישיון עסק ובעל רישיון יצרן.
  • הובלת בשר וביצים תעשה אך ורק ברכב ייעודי מאושר להובלה בקירור ומאושר על ידי מכון התקנים להובלה מסוג זה ובליווי תעודת ווטרינר של העסק בו נרכש הבשר.
  • בשר המאוחסן בעסק יסומן בתאריך ייצורו ותאריך פגות התוקף שלו.
  • בשר שהופשר לא יוקפא שנית.
  • בשר שעבר טיפול מכל סוג שהוא יוגש אך ורק באותו יום עבודה בו טופל.
  • בשר לא יונח על רצפת המקרר אלא בגובה 20 ס"מ לפחות מעל גובה הרצפה כדי לאפשר סירקולציה של אוויר קר סביבו.
  • בעל העסק ישתמש אך ורק בביצים שחתומות במקום המיון שלהן ובתאריך תוקף הביצה.
  • אין להשתמש בסיח שווארמה שהוצע למכירה ביום מסוים, בימים שלמחרת אותו יום.​

​​​​​​​

פרטי התקשרות

{{title}}
{{AllDetails.FullName}}

יצירת קשר:

פרטי התקשרות

{{DepAllDetails.Name}}

יצירת קשר:

ימי ושעות קבלת קהל:

  • ימי קבלה{{DepAllDetails.ReceptionDays}}
  • ימי ושעות פעילות:

  • שעות קבלה{{DepAllDetails.ReceptionTime}}

יצירת קשר

*כוכבית הינה שדה חובה
באיזה אופן תרצה/י שנחזור אליך?

מקסימום 255 תוים. נשארו 255 תוים.

קבצים מצורפים