חוק בריאות המזון

​​​​חוק המזון החדש, המעודכן והסופי, אשר נחתם בשנת 2015, נועד לקבוע נהלים ולהסדיר את פעילותם של יצרני המזון (מפעלים) יבואני המזון (יבוא בינלאומי) ומשווקי המזון (בעלי עסקים) מול דרישות הבטיחות של המדינה, ולקבוע תקנים, אמצעים ועקרונות לפיקוח על פעילותם.

לקריאת חוק "הגנה על בריאות הציבור (מזון), התשע"ו-2" במלואו - הקליקו כאן​.

​​​​​​​​​​​​

פרטי התקשרות

{{title}} {{AllDetails.FullName}}

יצירת קשר

פרטי התקשרות

{{DepAllDetails.Name}}

יצירת קשר

ימי ושעות קבלת קהל

  • ימי קבלה{{DepAllDetails.ReceptionDays}}
  • ימי ושעות פעילות:

  • שעות קבלה{{DepAllDetails.ReceptionTime}}

יצירת קשר

*כוכבית הינה שדה חובה

מקסימום 255 תוים. נשארו 255 תוים.

קבצים מצורפים