הנחיות לטיפול בבשר וביצים

​הנחיות לטיפול בבש​ר ועופות

הנחיות בדבר טיפול, אחסון ושיווק מזון מן החי, הכולל בשר ועופות באטליזים ובמרכולים (דרישות משרד הבריאות):

לחוזר "הנחיות לטיפול וייצור למכירה במקום, של בשר ובשר בעלי כנף, באטליזים או מחלקות אטליז במרכולים (פריטים 74 ג'-ד', 4.4 ב'-ה' לצו רישוי עסקים) - הקליקו כאן​.

הנחיות לביצי מאכל

ההנחיות בדבר אחזקה ושיווק נכונים וחוקיים של ביצי מאכל רשומות בתקנות בריאות הציבור (חוק המזון) – שיווק ביצי מאכל:

לקריאת חוק "הגנה על בריאות הציבור (מזון), התשע"ו-2" במלואו - הקליקו כאן​​.

​​​​​​​​

פרטי התקשרות

{{title}}
{{AllDetails.FullName}}

יצירת קשר:

פרטי התקשרות

{{DepAllDetails.Name}}

יצירת קשר:

ימי ושעות קבלת קהל:

  • ימי קבלה{{DepAllDetails.ReceptionDays}}
  • ימי ושעות פעילות:

  • שעות קבלה{{DepAllDetails.ReceptionTime}}

יצירת קשר

*כוכבית הינה שדה חובה
באיזה אופן תרצה/י שנחזור אליך?

מקסימום 255 תוים. נשארו 255 תוים.

קבצים מצורפים