דגשים לבעלי עסקים

​​צוות הווטרינרים מבצע ביקורות לבטיחות מזון כחלק משגרת העבודה. אם בעסקך נמכר מזון רגיש (בשר לסוגיו, עופות, דגים, קפואים, נקניקים וכדומה) והגשת בקשה לרישיון עסק, צפה לביקורות בזמן הקרוב.

להלן דרישות בסיסיות מהשירות הווטרינרי של העירייה בכל הנוגע לממכר מזון בעסק שבבעלותך.

לכל שאלה נוספת, בקשה, או נוהל מפורט על פי סיווג העסק, ניתן לפנות לשירות הווטרינרי העירוני (פרטי יצירת קשר מופיעים בצידו השמאל של עמוד זה).

דרישות בסיסיות:

  • יש לקבל רישיון עסק על פי נוהל רישוי עסקים של עיריית נתניה. למידע נוסף אודות רישוי עסקים בנתניה - הקליקו כאן

  • יש להתאים את המבנה על פי תוכנית עסק מאושרת. לפעולות יצרניות בבשר\דגים (פילוט, פריסה, פירוק, אריזת תפזורות) יש לבקש אישור בעת ביקור הווטרינר בעסקך.  בכל מקרה אין לטחון בשר מראש, אלא רק בעת בקשת הלקוח ומול עיניו.

  • אישורים ותעודות: יש לשמור על תעודות המשלוח המקוריות של הסחורה בבית העסק, ולהציגן בעת ביקורת בעסקך.

  • ציוד, כלי עבודה ומשטחים – יהיו עשויים חומר שאינו רעיל, אינו מחליד, אינו סופג רטיבות ואינו מתקלף, ויהיו ניתנים לניקוי ולחיטוי בקלות.

  • מומלץ לשמור על נוהל "ראשון נכנס-ראשון יוצא" (FIFO) ולשמור על התוויה וסימון מקורי של הסחורה, בכדי להימנע מפסילת סחורתך.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

פרטי התקשרות

{{title}}
{{AllDetails.FullName}}

יצירת קשר:

פרטי התקשרות

{{DepAllDetails.Name}}

יצירת קשר:

ימי ושעות קבלת קהל:

  • ימי קבלה{{DepAllDetails.ReceptionDays}}
  • ימי ושעות פעילות:

  • שעות קבלה{{DepAllDetails.ReceptionTime}}

יצירת קשר

*כוכבית הינה שדה חובה
באיזה אופן תרצה/י שנחזור אליך?

מקסימום 255 תוים. נשארו 255 תוים.

קבצים מצורפים

     קישורי סיכום

    קישורים שימושיים