אודות

עיריית נתניה חרתה על דגלה את פיתוח וקידום התעשייה והיזמות העסקית בעיר, תוך יצירת אקלים עסקי פורה המשלב בין צרכי התעשייה והעסקים ובין צרכי העיר ותושביה.

אחד הכלים המרכזיים במימוש חזון זה הוא אגף פיתוח עסקי בעיריית נתניה, שהוקם במטרה לקדם את כלכלת העיר ולפתח אותה באמצעות מימוש הפוטנציאל המסחרי ויצירת הזדמנויות עסקיות חדשות.

האגף אמון על פעילות עירונית בהיבטים הקשורים לתכנון, פיתוח התעשייה והעסקים בעיר וקידומם, ופועל לקידום ופיתוח כלכלת העיר במגוון רחב של כלים ואמצעים.

תכנון אסטרטגיה עירונית לפיתוח התעשייה והעסקים בעיר

אגף פיתוח עסקי אחראי על החזון העירוני בכל הקשור לתעשייה והיזמות בעיר. במסגרת פעילותו, האגף אמון על עיצוב מדיניות ובניית תכנית תמריצים רגולטוריים לפיתוח התעשייה, תכנון ופיתוח אסטרטגי של אזורי תעסוקה קיימים ושטחים מסחריים פוטנציאליים וקידום תהליכים התורמים למקסום הכנסות עירוניות.

במקביל, האגף אחראי על פיתוח תשתית ותמיכה בצמיחת המגזר העסקי והתעשייתי בעיר, תוך יצירת מקומות עבודה ועידוד עסקים באזורי התעסוקה. לצורך הרחבת צמיחתה הכלכלית של העיר, האגף פועל לאיתור, בחינה וקליטה של עסקים ומיזמים חדשים והתאמתם לחזון העירוני.

תמיכה בבעלי העסקים העירוניים

בעלי העסקים הפועלים בעיר הם עמוד השדרה של כלכלת העיר. אגף הפיתוח העסקי אחראי על בניית תכניות ייעול למקסום הצמיחה ושיפור השירותים לעסקים ויזמים בעיר, ומשקיע את מירב המשאבים לתמיכה, פיתוח וקידום בעלי העסקים, אשר באים לידי ביטוי בליווי יזמים ועסקים בשלבים שונים של המיזם, תמיכה בהפעלת כלי סיוע לתעשייה וקידום העסקים העירוניים בזירה הארצית ובינ"ל.

פיתוח קשרים ושיתופי פעולה ארציים ובינלאומיים

לצורך חיזוק מעמדה של נתניה כזירה עסקית וכלכלית, אגף פיתוח עסקי פועל לפיתוח וקידום קשרים ושיתופי פעולה כלכליים ברמה המקומית והבינלאומית, לטובת הרחבת הפעילות המסחרית וגיוס משאבים.

בנוסף, האגף יוזם שיתופי פעולה עם גופים שונים הפועלים בעיר לקידום התעשייה והמסחר, כגון שיתוף פעולה עם מוסדות אקדמיים בעיר לפיתוח הון אנושי לתעשיות ועסקים, הקמת מיזמים המשלבים פיתוחים טכנולוגיים והקמת חממות טכנולוגיות בשילוב אקדמיה ותעשייה.

תקשורת, מיתוג ויח"צ

הישגיה של העיר נתניה בתחום העסקי מגיעים לכל רחבי העולם בזכות הפעילות התקשורתית של האגף לפיתוח עסקי, המקיים פעילות יח"צ ומיתוג לחשיפת הפוטנציאל העסקי של העיר בארץ ובחו"ל. בין פעולותיו התקשורתיות האגף מייצג ומקדם מיזמים ועסקים עירוניים בארץ ובחו"ל, מארגן אירועים וכנסים מקצועיים בתחומי עסקים והתעשייה השונים ופועל לפיתוח וקידום התיירות העסקית.​

​​​​​​​​​​​​​​​

פרטי התקשרות

{{title}}
{{AllDetails.FullName}}

יצירת קשר:

פרטי התקשרות

{{DepAllDetails.Name}}

יצירת קשר:

ימי ושעות קבלת קהל:

• ימי קבלה{{DepAllDetails.ReceptionDays}}
  • ימי ושעות פעילות:

• שעות קבלה{{DepAllDetails.ReceptionTime}}

יצירת קשר

*כוכבית הינה שדה חובה
באיזה אופן תרצה/י שנחזור אליך?

מקסימום 255 תוים. נשארו 255 תוים.

קבצים מצורפים