צעירים / הגג-הבית לצעירים בנתניה |
||
|
||
ההחלטה להקים עסק, להעז, לנסות ולהגשים חלום טומנת בחובה אתגרים רבים בדרך להצלחה. ועדיין, זה אפשרי. מותג הממרחים ״עללחם״ הפך בתוך 4 שנים מהקמתו למותג הממרחים הצומח בישראל. מאחורי הצלחת המותג מסתתר סיפור בנייתו של עסק שהחל בביתו של זיו שרמן, אז סטודנט בן 27 ללא כל ניסיון מוקדם בתחום המזון. בתוך לא יותר מארבע שנים מהקמתו, הפך העסק למפעל הגדול והמתקדם בישראל לייצור ממרחים, ומוצריו מגיעים כמעט אל כל אחד מאיתנו בדרכים שונות בחיי היומיום. הדרך מהקמת החברה ועד לביסוסה כיצרנית הממרחים המובילה בישראל כללה אתגרים אישיים ועסקיים רבים שהעלו שאלות לגבי המשך התפתחותו וצמיחתו של העסק. בהרצאה מספר זיו על האתגרים בפניהם עמד, ועל נקודות המפתח בהתמודדות עם סיטואציות שונות אותן במפגש בתהליך הקמת העסק החל משלביו הראשונים ועד לרגעים בהם מצא את עצמו משחק במגרש של הגדולים מול גופי המזון הגדולים בישראל. ההרצאה תתקיים ב- 18.06 יום שלישי פאב האורנוס. כיכר העצמאות 13, נתניה. פתיחת דלתות: 19:30 תחילת הרצאה: 20:30 שימו לב- שמירת המקומות עד השעה 20:00 | ||
![]() |
||
תאריך 18/06/2019 19:30 21:00 מארגן האירוע הגג |
||
|